Tuesday, 3 March 2009

Kucing yang terlampau.....


Semenjak ketiadaan aku kat rumah, kucing aku yg seekor ni semakin menjadi2. Skrg ni famili aku informkan yg dia ni minat lak nak pakai baju, mungin nak tarik perhatian since kat rumah dah ada penyeri baru, Iddeen (anak buah aku). So, dia pun cuba untuk bersaing, tetapi bukan ajer membuatkannya lebih tidak popular, tetapi berjaya membadutkan dirinya sendiri pada masa yg sama.

Anyway, dialah satu2nya kucing yg aku ader. Bela dia pun sejak dia kecik lagi, time tu dia baru nak mengenal dunia yg fana nie. Pertengahan jalan dalam mengajar skill2 kehidupan, aku merantau pulak kat sini. Tu yg membuatkan dia hilang arah, campur lak biler dia berkawan ngan kawan2 yg tak senonoh, mcm tulah jadinya. Papan, akanku kembali semula ke sisimu dan membawa mu ke jalan yg lurus seperti sediakala, sementara itu berusahalah!


12 comments:

Mem Aluya said...

Hahahaha... ni sapa punya kerja nih???

SilverFerio said...

=))

Jusoh Bedil said...

di sini berlakunya pengeksploitasian ke atas binatang

Pink Marie said...

comellll!!!! hahahhhahaa..

kalo ted pakai baju mesti tertekan sbb taleh jilat bulu. da ketagih grooming..

Gee said...

hahahhahahha comel sgt!!

DoOrDie said...

giler babas alagapas punya comel!

thn nih leh ah nabil buat baju melayu untuk raya.

KitKet said...

kahkahkahkahkah..

apesal muka kuceng tu cam toye ajer? macam baru lepas kena dera suh pakai baju

Dory said...

muahhahahhaha.. xle nak pakai kan Gemut baju.. sb susah nak carik size.. Papan rindu kt Nabil la tuuuu

SitiNur said...

Papan dah pandai jaga aurat sekarang ni..hehe tp still nampak pewut..

NaD said...

papan tu jantan eh? kalo jantan terhad la pemilihan baju dia. kot betina bleh gak pakaikan gown ke, mini skirt ropol2 ke.. baru la vass! hehehe

zool irfan said...

hahahhahaha
tula
sapa punya kerja ni,
gemuk betul dia ni. selalu curi makan kat dapur ni.

alabamin said...

hehehe..sian dia..dia nak pakai baju superman yg ada cape tu..