Tuesday, 27 May 2008

WTF???



Apahal lak tiba2 org Melayu jadi terrorist ni? Kan lagi elok kalau letak org Yahudi (Israel), diaorg tulah terrorist yg sebenar. Bodoh betul, tak faham aku...

10 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Iklan ni ditayangkan sebelum start semua filem kat panggung wayang kat UK ni. Biler first time tgk, terkejut, celaka betul org putih ni... (geram)

Tok Ketua said...

nabil!.. siap2kan bom yg kita ader.. letupkan jambatan kat river thames.. pastu blk ke tanahair dgn kadar segera.. pesawat telah disediakan.. ini adalah satu arahan!..

HambaMaya said...

memang bodoh.. aku dapat tau pun pasal dato' jins shamsudin yang bagitau.. er, btw, mintak izin buat link ek..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Hambamaya, ok jer kalau nak buat link, tak payah mintak izin pun, tol pun takder :-p

zool irfan said...

yeke bil.. huh.. betik ke ni?

dorang ni..panas plak dengar..

SilverFerio said...

sorangggg!!!

cik tun teja said...

alooo..tak dapek nak nengok..tokleh view..

pepon, mmg kuang ajau puak2 nih..

bil, ko tulun lompat trajang dai ala2 ong-bak tu ek..wakil pat mesia blah otara..grrrrrrr!!!

encik bha said...

ish..ish... x patut

DT said...

ooh....iklan nih ker....
pernah tgk...ntah baper kali ntah..
kat cinema of course!!

yup...ntah paper..suka suki jer diorg buat camtu... =(

oit2...update!!
dah lama dh nih =D

Dory said...

bodo gileee..