Thursday, 5 June 2008

78?????



Ooooo, naikkan 78 sen yer? Beritahu last2 minit yer? Nak kena ni... Jaga dia...

“Lagi pun harga baru petrol dan diesel yang diumumkan hari ini masih lagi yang terendah di rantau ini.'' Dah bosanlah ngan kenyataan ni...

Kalau dulu sembang berapi2 yg Petronas untung berbillion2 (RM 88 billion), kenaper tak gunakan sebahagian daripada keuntungan tu untuk tampung subsidi minyak (dalam RM 35 billion)?

4 comments:

yaya|azura said...

biasalah .. depa suka kat serprais nie... kalau x, x interesting lah daily life rakyat mesia...

SilverFerio said...

sapraisss!!!!

KitKet said...

sapraiss?.. terus kena ketuk dengan lesung batu

cik tun teja said...

ntah aihh..tak semena2 rakyat espi yg baik ati pown dah berdemonstrasik pat jam besau..tak penah2!