Monday, 30 June 2008

Aizat - Hanya Kau Yang Mampu.



First time dgr lagu ni biler balik hari tu. Terus suka dan mesti mau dgr tiap2 hari (mungkin sebulan dua bulan lagi kot).

p/s: Sy tujukan lagu ni pada ehem ehem, dgn ucapan selamat minum sirap dan makan karipap...

Terpuruk tu maksud dia aper eh?

11 comments:

Gee said...

dulu masa letak lagu ni kat blog tu k.gee tgh carik jugak makna terpuruk.. now dah tau.. hihihi maknanya terperosok ke dalam lain tau dari terperuk

Si Tukang Karut said...

wahhh sedapnya sore dia sexi lah nabil...dan lagunya...sayup menyentap sanubari..

kalau di temasek 'terperok' cam chuck (toss) at one corner gitu...atau terpinggir...tanpa di perduli....waduh aku suka lagu ini...

yaya|azura said...

eh... awak curik ye cd saya?

:P

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Jumpa kat tepi jalanlah...

-me- said...

aik. kecit ati nya ngan yaya, sbb cd kegemaran ai itu telah diberi kat awak. saya rs terpinggirr tidakkkkk... awak perampassss huwaaaa hahahahaha

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Sy sebenarnya mangsa keadaan. Maafkan sy, selamat tinggal dunia... :-p

KitKet said...

terjeruk? terberuk? terkeruk?

yaya|azura said...

errrr... awak! karipap dah abeslaa.. nak tambah lagi 15etul leh x?
:P

-me- said...

haa tgk tu tgk tu. still takmo ngaku. hahaha

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Boleh, tapi bak mai 12 autograf dulu... kalau tak, tak boleh tambah :-p

sue cipot said...

loor ngat dia makan jeruk smbil layan hati yg luka..

silap rupanya