Sunday, 29 June 2008

Kembali berdagang.


Dah sampai semula ke tanah makcik tua (permaisuri). Semalam biler sampai, lepak sekejap, pastu malam tadi terus pergi ke satu perjumpaan, petang ni lak nak main bola kejap lagi.

Actually, ada rasa jetlag sikit2, tapi mungkin disebabkan dah tido lama dalam flight, so kurang sikit efek dia tu.

p/s: Risau biler nak tido malam ni, takut2 akan tersedar 3 hari lagi.....

Dalam gambar kat atas tu, tgh pilih di antara udang daging dan udang telur sebelum dijual kat Pasar Besar Harare, Zimbabwe (gerai no. 58, sebelah gerai jual lipan daging)

7 comments:

yaya|azura said...

wah wah .. byknyer undang-undang.... huhuhuh. eh! awak.. klu dlm masa 3 hari awak tak bangun tu kan, leh tak awak wasiatkan kita camera awak tuh? boleylaaaa.. boleylahh... *winkwink*
:P

KitKet said...

hihi.. ok.. kalau xsedar jugak.. meh yaya, kita bom ikan kat kolam udang dia. boleh jual kat pasar tani

-me- said...

alhamdulillah. dh smpi pun laoban kita nih. udang harimo takde ke?

Warnawanie said...

udang kering???

Kakak Tiri said...

Udang Popeye tak dek? Mintak barang 2 kati, nak buat belacan.

Gee said...

wahahahha udang daging ngan udang telur eh? nak telur udang sepapan ek

cik tun teja said...

owhh..nabil dah kembali menjadi penternak undang2..eh udang2 :D