Thursday, 25 September 2008

Cupcakes!!!!!


First time dapat cupcakes as my birthday cake (tak tahulah kalau kawan ni tempah ngan Cik Nad ker?)


Chocolates, love them!


Wishing card ngan keychain yg very remindful, he he he...


Menan Wall-E tu ader remote control dan boleh cakap, cool!!!


Kawan2 satu fakulti yg banjer makan nasi beriani (Halal tau).

Kepada sesiapa yg kasi wishes, hadiah2, banjer makan, sy ucapkan jutaan terima kasih, susah2 ajer. Semoga rezeki anda akan bertambah2 dan berjaya dalam apa jua yg anda lakukan. Thanks once again! Love u all!

9 comments:

Kakak Tiri said...

Birthday tahun depan I pun nak mintak Nad cupcakes lah.

NaD said...

eh? bila ciknad bukak branch kat sana? hehehehe.so sweet lah the cupcakes.

kakak tiri, buleh jer. nak letak kelo kan? hehe

yaya|azura said...

comelnye... dpt hadiah banyakkkk.... :D

aku la ros said...

wahh.. bestnyerr.. nak cekelet tu leh?

zool irfan said...

happy besday sekali lagi bil

DT said...

alamak...terluper!!

Happy Belated Birthday Nabil!!

nway, selamat hari raya n maaf zahir batin. kim salam kat org sana. next week aq balik!!

cHoco said...

coklat galaxy? i miss dat chocolate..

SilverFerio said...

happy belated birthday nabil... salam aidil fitri juga

Dory said...

cupcake tu nampak sangat sedap.. nyum nyumm