Sunday, 21 September 2008

Hari tua saya.....


Sedar tak sedar semalam dah hari tuaku yang ke 30 tahun. Rasa cam sekejap jer hidup kat atas duniya ni. Tak pasti sgt apa yg aku dah buat selama ni, just ingat makan dan tido jer yg paling byk aku buat. Anyway, since dah masuk 3 dekad ni, dah capai ke satu makam yg baru (belum kira veteran lagikan?), so kenalah lebih kuat berusaha untuk mencapai apa yg ku impikan, Insya-Allah. Kepada yg kasi wishes tu, sy ucapkan jutaan terima kasih, they are so memorable for me, thanks once again guys.....

p/s: Bestnyer kalo dapat kete kat atas tu sebagai b'day present, dapat yg menan pun jadilah.....

24 comments:

Mr.bha said...

bila nk bercucuk tanam...
jgn lengah2 kn...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tapak semaian pun xder lagi...

Cangkul, baja, pemotong rumput pun xder jugak.....

cik tun teja said...

owhh..kakak tataw la plak besdei adik 20 sept yerr..eheheee..selang dua ari dari my doter jerr...

niwei..eppi besdey dear..moga panjang umor, murah rezki dan cepat dapat bini..ahak!

Saya, Aku dan Kamu said...

selamat menyambut hari ulangtahun yg ke toot toott.. saja takmo sebut. hahaha. semoga dilimpah kurnia-Nya yer! insyaAllah...

Kakak Tiri said...

Wishing all the very best in your future undertakings :)

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Thank you, thank you, far too kind.....

yaya|azura said...

aih... smlm saya komen tapi dah hilang ke??? ke saya komen kat tempat yang salah???

aduiii...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Sy baru tulis hari nilah, tulisan tu pun belum kering lagi tau...

aku la ros said...

selamat hari ulang tahun ke30.. moga kehidupan nabil sentiasa diberkatiNya...

KitKet said...

laa.. muda lagi..

zool irfan said...

ya bang bill... selamat hari jadi yang ke 25 tahun.. takpe.. masih muda lagi..

pasni cuba pakai sendayu tinggi.. pasti wajah bertukar ke sweet 20.

Adzra a.k.a DoOrDie said...

Moga murah rezeki dan sukses selalu ye cik Abg Udang!

missjaja said...

hepi beday!!

yaya|azura said...

ohh... skrg dakwat dah kering kan??
okies.
amacam bday? dpt kapkek tak? aritu masa berbuka puasa tu saya ingat nak beli 5 kapkek, utk september babies tapi kotak tu muat utk 4 kapkek jer... hihihihi...
neways, doa dan harapan saya untuk awak... :)

Anastácio Soberbo said...

Hello, I like this blog.
Sorry not write more, but my English is not good.
A hug from Portugal

NaD said...

la..nabil umo 30 ke? apsal nampak cam muda? ciknad ingatkan baya2 ciknad or at least younger than me. tahniah!! ape rahsianya? heheeee..

Happy Belated Birthday Nabil. Sori lambat wish.

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kena banyakkan makan tempe, CikNad... he he he...

SPAZZO said...

betul tu nad!! serious tak macam 30!! Dude.. happy birthday.. may the force always be with you ;P

NaD said...

banyak makan tempe nanti muka jadik cam khir toyo cemana?? haa...ciknad takmoh muka jadik cenggitu. hohohohh!

zool irfan said...

eh.. saya awak la..

SitiNur said...

Hepi belated besday Nabil.Semoga apa yang dihajati akan menjadi kenyataan. Kita sama umur la Nabil.

Btw,brapa tahun lagi kat sana?

Warnawanie said...

Happy Birthday

SilverFerio said...

keta tak blh blah tuh... mintak seketui... happy belated birthday nabil... good luck!!!

Dory said...

nabil, awak nampak mude beliaa.. ape rahsianye? anyway, happy belated besday.. blk msia nnt, sy belanje makan aiskrim eh? hehee