Friday, 12 September 2008

Tak bestnyer bukak posa kat sini.....


Rindu sgt2 sama Char Keow Teow ngan Ayam Percik.....

18 comments:

Pink Marie said...

hahhaa so fani la that pic.

meh ler balik tok peraih. mek rindu tok peraih neh.

NaD said...

cian nabil.

nak kita pos ke.. tulang ayam percik? >:D

Vilandra said...

minggu dpn ada bazar ramadan kt manchester ni hah..ayam percik mesti ada..hehe..sanggup dtg? selamat berpuasa!

Hanamichi_Sakuragi said...

nabil tak balik raya kerrrr???

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tahun ni sy mmg tak balik untuk Raya..... :'(

Mr.bha said...

kami di mersia nie,..semua makan mewah2...muahahahah......

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Oh, sajer bikin panas nie...

SilverFerio said...

x pe nabil... yang penting kita niat posa kerana Allah Ta'ala

nanti kalo balik kg... rajin2 la posa sunat, pastu leh beli juadah kat pasar malam

zool irfan said...

nanti i send u gambar ayam percik

Mr.bha said...

i plak nk send gaba cendol..kat u..occay,...

Saya, Aku dan Kamu said...

kat sana ada anakin ek? awak buka pose ngan dia ke? tak best ke dia tu?

yaya|azura said...

nak hug awak lak....

*HUGS*

cian awak... kalu x, kite dah leh bawak awak buka puasa buffet kat mekdi.. uhhh.. cedapnye...

~ beaber ~ said...

aiseyyy...

nanti kumul memember yg terer masak masak nehhh buat lah makanan yg anda miss itewww ...

^_^ camat berposer n berbuka disaner

Dory said...

u nak mkn ape? nnt i anta gamba ok? *hugs*

aku la ros said...

simpati ngan nabil...

DT said...

salam...sedihnyer bunyi. =(
nway...ko duk sorg jer ker?? wan xde??

nway...nk tnye aper brg xder kt umah?? klu ader space..aq sumbat dlm beg aq. ko bg jer offline msg kat ym aq.

ok then...selamat menyempurnakan ibadah puasa... =D

Pink Marie said...

ayam percik berek 12 ialah no.2 paling sedap kat dunia.

Kakak Tiri said...

Lahaiiii... kalau dekat, Mem dah masakkan kway teow. Ayam percik Mem tak pandai... tapi boleh cuba.

Kuatkan semangat.