Wednesday, 19 November 2008

Happy Birthday Botak!





Birthday adik sy ni sebenarnya lagi 2 minggu, tapi kadang2 sy lupa nak wish, macam tahun lepas, siap dia tanya tak wish ker untuk birthday dia. So, this year, I'm doing an advanced birthday wish especially for u. So, "Happy Birthday Botak", may all ur dreams come true, Insya-Allah.

p/s: Kitaorg panggil dia ni Botak sebab masa dia kecik2 dulu, ayah akan selalu make sure kepala dia botak kalau kitaorg pergi ke kedai gunting rambut, ha ha ha.....

22 comments:

NaD said...

wahhh adik nabil ensem. biar ciknad teka umo dia...sebaya ngan ciknad kan?? soalannya, berapakah umo ciknad?? muehehehhee.

Pink Marie said...

kita pon sebaya kan?
jadi, soalan kombo, berapa umur kita bertiga??

SilverFerio said...

happy besday botak...

NaD said...
This comment has been removed by the author.
Peraih udang dari Zimbabwe said...

Teka lagi, dan lagi, dan lagi, dan lagi, dan lagi... (iklan ini dibawakan oleh bateri Duracell)

Efa said...

mintak nombo tepon adik hensem ini bolehkah... :p

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Cik Epa, dia guna public phone jer, sama cam abg dia ni jugak...

Kakak Tiri said...

Happy birthday Dato Seri.

Teringat insiden Mem nak tefon soh halau KTK dulu. Tapi tak jadi sebab Bamin kata tak payah.

Peraih udang dari Zimbabwe said...

He he he, oh ader dia cite hari tu...

ixora said...

hepi besday tuk bakal adik ipar...opssss

btw, saje nk menempah udang walaupun tau alergik...adeh..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Hai Ixora...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Errk, saper eh Ixora ni?

Zu said...

tak aci la wish awl sgt:D

yaya|azura said...

HB to B! :p

Mr.bha said...

banyak nyer ULAT!!!!

Dory said...

happy birthday botak! kem salam seketul dua kat botak ni ye nabil.. wink wink

Gee said...

hepi b'day botak.. (iskk.. tak sampai ati nak panggil botak).. semoga pjg umur murah rezeki & bahagia dunia akhirat.. ameeennnnnnnn

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Oh, lupa nak beritahu yg 1 Disember ni, umur dia akan jadi 22 tahun.

KitKet said...

happy beeday juwe

ixora said...

ziqo's frennn...hehe...
sori tumpang lepak umah u nih..=)

zool irfan said...

banyak nya peminat botak ni.. hehehe

sw337un7ej4 said...

owhhh..terlewat ke tak nihh..niwei..Amir..eppi besdei yerr..nabil tulun kim salam kat adik yer..he he he