Saturday, 16 August 2008

BBQ event in Newcastle.































































































10 comments:

SilverFerio said...

wooo inilah U kawan sekampung saya belajar dulu....

yaya|azura said...

bestnyer asik gi muzium ajer.. saya suke gi muzium..... coz saya jenis appreciative punya person kot? pastu saya mempunyai jiwa sentimental yang agak tinggi .. wahahahah.....
apapun skrg saya sudah merasa lapar pabila melihat makanan2 yang ada di situ........ bibik buat bfast apa ye pagi nie?? hmmm... :P

I, Me and Myself said...

sudah tidak dpt membezakan yg mana satu patung yg mana satu orang. erkkk.
nak kena pi check mata ka ni?

Vilandra said...

apa sudah jdi dgn kwn sy yg seorang itu..sudah upside down..
gmbar cover album record trbaru tak msuk?hehe..izwan punye camera kut..hehe..apa2 pun, enjoy la tgk gmbar korang..:)

cik tun teja said...

skee plak kakak tengok pic yg dok bertinggung pat subway tuu..cumil sangat..hehe :D

zool irfan said...

landing kat situ bersuh ke?

sue cipot said...

lahaii encik nabil dh cm patung siam lak posing cam tue.. cume k'enseman encik nabil xdpt diptikaikan lah kan? huhu chaiyok lah encik nabil...

take care nabil. belajar rajin2

SPAZZO said...

Gua tempat lain tak pe.. tapi bila Newcastle nie gua jadi jelous sket! Jonny Wilkinson still main kat Falcon (if i not mistaken aarr..) lagi ke?

aku la ros said...

suker bunga bugaan kat sana la...

Kakak Tiri said...

Nampak berisi sikit lepas makan-makan tu... balik Birm kamu kempis balik ke?