Monday, 4 August 2008

Bukan seperti dulu...

Lately agak sibuk ngan keje2 kat lab dan thesis yg nak kena siapkan. So, mungkin dah tak dapat nak update blog ni selalu. Ni pun baru jer balik dari Kota Bharu (Newcastle) pada hujung minggu lepas, sebab ada majlis makan2 dan BBQ anjuran Kelab UniMAP (Universiti Malaysia Perlis) @ UK. Best gak majlis makan2 tu, dapat jumpa ngan semua staf2 UniMAP yg ada kat sini, boleh buat linkage yg erat sesama kitaorg, btw, dah lama tak makan mee goreng yg power. Nanti hari Rabu (6 Ogos) ni pulak akan pergi tgk friendly match between Manchester United (ehem, ehem, terbatuk pulak) ngan Juventus, kat Old Trafford, nasib baik dapat satu tiket last minute punyer (first time nak tgk match live kat sana). Nanti semua gambar2 akan sy muat tampal kat sini, Insya-Allah. Sementara tu, all the best and good luck in whatever you do guys!

15 comments:

KitKet said...

adoi! ni yang jeles ni.. nanti kem salam kat 2 orang singh yang selalu dok belakang alex ferguson tu tau

SilverFerio said...

errr nabil... laptop kat situ power by solar ke... huhuhu

Kakak Tiri said...

Huiyoh... jalur lebar seh.

Nanti pi jalan tu, jangan lupa belikan I karipap. Jalan lek elok tau.

I, Me and Myself said...

alamak gambo sensored! opsss

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kalau saper2 tgk gambar ni dan rasa lain jer, mmg kena check baliklah... risau gak...

yaya|azura said...

kite mo vaio gakkk....... huwaaaaa :'(

Warnawanie said...

kite nak vaio finkkkk

Tok Ketua said...

lagi power jalur lebar dia dari tok nih..

aku la ros said...

dasat giler la....

Hanamichi_Sakuragi said...

uppssss

Dory said...

Glory glory Manchester Utd!!!!! woooohooohoooooooooooo...

tolong balik botol air kat penjaga gol Juventus tu ye.. hehhehe

atune® said...

hix²..derang pon type blog ke?

zool irfan said...

perghh!!!!

encik bha said...

aaii..zolll
x kn tgok gaba mcm nie dh stim...

cik tun teja said...

tabik arrr..dasat tuuuuu.. :D