Wednesday, 20 August 2008

Ngam ho!


Akhirnya jumpa gak Char Keow Teow yg sedap di UK ni (Restoran Jati, Manchester).

Terima kasih Poweroot! Nyum nyum.....

13 comments:

Si Tukang Karut said...

wah nampaknya sungguh bahagia...pinggan tu pun sepcially import tu...sungguh klasik

Khambeng Madu said...

selamat menjamu selera...dapat gak makan masakan melayu kat sana eh...nnti kalo kita dtg sini jgn lupa tunjukkn tempat ni...wokeh!

Adzra a.k.a DoOrDie said...

mcm sedaaaapppp jer....

yaya|azura said...

yayyyy dia mamam byk.... leh cepat gemots! meh sini nak check jari, nnt bulih nenet kebayan makan bila dah cukup gemots .. hihihihihi!

p/s: pengaruh citer hansel&gretal (btoi ka eja nie?)

aku la ros said...

kalau tak habis meh la pas kat sini.. i sedia utk menghabiskannya.. hehehehe

Dory said...

sedapnyeeeeeeeeeeeeeeee.... comelnye nabil..hee

I, Me and Myself said...

yar laa. pinggan tu pun di impot dr mesia gak ke? ke mmg kat sana pun femes pakai pinggan cam tu gak? nabil cam mkn kat jaring sunway jer nmpak. sungguh melesia ini restoren. pasti anda bergumbira!

Pink Marie said...

muka mcm 'cpt snap oi lapa nie'

kontrol nabil kontrol..

zool irfan said...

makan pakai tangan baru feel.. sudu tu apa barang..

Vilandra said...

owh, pegi makan kt jati ke? time sy pegi, char kue teow nya tak sedap..nmpaknya time awk dtg sedap plak yer..hihi..khas utk org yg dtg dr jauh kut..:)

Kakak Tiri said...

Memang tengah kemaruk char kway teow. Insya Allah, ada rezeki sok-esok.

Sini ada restaurant yang jual tapi tak sedap. Dah la mahal kebabai. Baik cari kway teow, cari kucai, tanam togeh, pas tu buat seniri.

SilverFerio said...

kat depan kedai lampu fasa 4 tambahan ada koey teow kerang... petang2 tgk penuh je warong tu. tapi lom penah cuba try test

Ayah Sofea said...

jati tak baper best sgt.. ada lagi best. kat Leeds, area Beeston ada sorg brader buat B&B. char kuey tiow dia mmg best sbb kat M'sia dia jual chakuetiow. tapi dgr kata brader tu dah takde dah kt leeds.. he he he