Tuesday, 29 July 2008

Baha, psssttt..... psssttt.....


Basikal second hand ni kawan beli masa pergi carboot hari Ahad lepas. Tapi condition dia sgt2 elok lagi. Harga cuma GBP 30.00 (RM 200.00). Kalau baru kat kedai, harga dia GBP 100.00 (RM 700.00). Baha, kalau nak, nanti kita pergi carboot tu sama2 ok.....


11 comments:

KitKet said...

wah! cam best ajer.. pon rasa nak naik beskal jugaklah tapi pinjam beskal kakak ajer sebab ada 2 tayar sampingan.. idok ler mak malu kalau jatuh nanti

Peraih udang dari Zimbabwe said...

He he he, comel sgt komen Mamaket tu...

Adzra a.k.a DoOrDie said...

waahhh...dea dapat beskal laa....untung banyak ke jual udang, cek?

Tok Ketua said...

nak challenge ngan beskal tok ker??.. huhuhu

encik bha said...

mau..mau...plz..plz..

encik bha said...

jgn lumba beskal...x baik...
challenge2..baik toK main papan selaju...

Si Tukang Karut said...

boh motor laju sikit nabil...takyah kayuh...

Kakak Tiri said...

Ada tak jual beskal kaler pink tu?

Warnawanie said...

Pstt..Psst... basikal tua ada??

Ooo mu ce ce mu ce ce oooo mu ce ceeeee...

sue cipot said...

alahaiii sya xpandai nek beskal cm ner nie? xkan sya sorng kena jalan kaki? uwaaaaaaaaaaa

Dory said...

nak tempah beskal kaler pink yang ade riben kat dua2 belah handle.. boleh kan nabil kan kan kan?