Wednesday, 9 July 2008

Simply can't wait for this.....

9 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Dulu siap ponteng sekolah sebab nak main game ni kat pusat game, ader sekali kena tahan ngan polis, sebab main game pakai baju sekolah :'(

yaya|azura said...

oooo budak nakal......!!!!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Shhhh... jgn cakap kuat2...

yaya|azura said...

oohhhh...budak nakal.... *sambil berbisik-bisik*
:P

Kakak Tiri said...

Temae sude de shoubu shiyagare eh!

I chup Kio Kusanagi. Rambut dia yang tak tahan tu. Tskk!! (sabar!!)

zool irfan said...

huh.. 2 bulan punya kumpul duit poket sekolah.. abis semua sekali kat kedai game ni.

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Ahh, kakak tiri pun tahu pasal game ni? Tapi sy lagi suka pakai Iori Yagami, "Only those of the bloodline can control such power. You didn't have a chance!"

Suspeklah... err... respeklah...

KitKet said...

oh.. kita budak baek.. xreti main game ni.. *winkwink*

hahaha.. main samapi naik kebas2 tangan dok godek stick ngan button tu

Kakak Tiri said...

Tau gitu-gitu je. Tengok Angah dengan Put main. Nak control joystick sama le macam Mamaket.