Tuesday, 15 July 2008

Lawatan ke Cardiff, Wales.





















































































18 comments:

KitKet said...

woo.. mak suruh pegi uk belajar, dia pi jenjalan yer.. ni yang mak hangin ni.. kenapa x bawak mak sekali haa? haa? (nasir bilal khan)

cantik kan kat sana.. yang moden.. moden jugak tapi pre-historic building masih maintain lagi

encik bha said...

TESCO jugak....idea nie....hehheh

-me- said...

wah wah wah WAH WAHH *mulut nganga*

Kakak Tiri said...

Ada macam hero filim Tamil jalan-jalan cari makan kat UK. Chicken kat cottage tu semelih ke tak?

Kamu jalan kat stu ada jumpa Kak Sharifah kita? Dia omputeh convert. Dah lama I tak jumpa dia. Kalau tau kamu nak pegi, I kirim kurma sikit.

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Maafkan sy mak sebab derhaka, jgn sumpah jadi batu, kalau sumpah jadi optimus Prime oklah jugak :-p

Kakak tiri - Chicken Cottage tu je satu2nya restoran fast food yg Halal kat situ.

Baha - tempat tangkap gambar yg ader tulisan Tesco tu adalah bangunan orkestra dan konsert (Wales Millenium Center). Salah satu yg terbesar kat UK ni.

Yana - nanti kita pergi sana sama2 lain kali ok :-)

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Rambut teruk sebab angin kuat kat sana. bandar Cardiff ni terletak betul2 kat tepi laut.

Wales ni ader bahasa dia sendiri, mmg berbeza dari bahasa English...

yaya|azura said...

ada belikan saya keychain tak? hihihi...

bestnyer.. rasa macam nak jadi princess n duduk dlm castle tu jer... :P

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Yaya, kalau prince dia Dracula camner?

fizzzy Ian said...

kalau price Dracula pun encem juga per..hahaha

aku la ros said...

bestnyyyeeeeee...

Tok Ketua said...

Bila diamati betul2.. nabil dah mcm harry potter... tu belum dia naik nimbus 2000 tu..

Kakak Tiri said...

Macam mana Anak Itik Tok Wi Kak Zee boleh terlepas kat stu ye?

Warnawanie said...

Lawatan Sambil Belajar nih mamaket...

SitiNur said...

tengok gambar pun jadilah wlpun
tak bleh pi sana..

Nabil,nanti wat la entry pasal "carboot" betui ka brg murah2

yaya|azura said...

count dracula sangat cute serta pandai mengira .. hohohohoho... oh .. gegetlah .. gegetlah leher saya... :P

Comot-nyew-aku said...

cardiff satu!! bungkus yerk.. huhu

zool irfan said...

bila la aku nak datang sini/

cik tun teja said...

wahaah..ambot adik dah panjang gitieww..gi potong gikk..

errr..bestnya leh jenjalan..makan angin jgn bukak mulut sesangat, kang nanti kembong pewut.. :P