Thursday, 10 July 2008

Darah merata2.....


Smlm layan DVD Kill Bill vol. 1, walaupun dah lama cite ni kuar, tapi sy baru jer tgk. Honestly, cite ni tersangatlah ganas (seriously), byk scene bunuh membunuh, mmg x sesuai untuk budak2 kecik tgk, kalau diaorg tgk gak mesti trauma lepas tu. Scene yg paling best sekali biler "The Bride" (Uma Thurman) lawan ngan lebih 80 orang jahat kat tmpt 'The House of Blue Leaves' tu, darah merata2.....

p/s: Ni yg rasa nak beli pedang samurai ni, errr, Mem nak pinjam pedang samurai tu skjp boleh tak?

14 comments:

yaya|azura said...

saya dh tgk dah ... kill bill 1 and kill bill 2 ... best giler... dia slashed kepala pompuan tu... perghhh.. tajam giler pedang dia .. part darat pancut2 pon best.
kill kill die die.. muahahahaks!

Gee said...

dah hampir nak tgk DVD crita ni.. tapi bila byk nar bergasak2 bergaduh gitu terus tak jadi tgk...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Malaysia pun nanti boleh buat cite ngan tajuk yg sama, Bunuh Bil (bil elektrik, bil gas, bil petrol, bil beras, etc...)

zool irfan said...

ishh... tak suka la tengok cite ini..

Kakak Tiri said...

Saya lupa saya dah tengok ke belum.

Pedang saya NaD pinjam. Semalam katanya nak tebang poko pisang. Cuba kamu tanya dia, dah sudah ke belum.

encik bha said...

saka suka BAB pancut-pancut...best...hehehhe....
ko jangan nk mengada jugak laa...Zool...suka BAB pancut jugak...

eilham said...

Na BiLL.....

Warnawanie said...

alamak..sorry nabil..tadi wanie check email office "eilham" terlupe sign off, terus comment pat sini..

ya ampun.. hehehe

Tok Ketua said...

zool ko tipu la kwn2... bkn main teruja lagi bila time dia pancut2.. kan baha kan.. apa2 pun mmg suka tgk citer ni.. lebih2 lagi masa dia dpt pedang tu.. huhhhuhu..

SilverFerio said...

saya nyer ring tone amik dari salah satu scene muve nih

KitKet said...

kan masa black mamba siul dalam spital tu.. best lagu yang dia siul tu

Si Tukang Karut said...

aha masa mula-mula tgk cam tak caya...membuak darah naik poning mabuk terasa...tapi jalan ceritanya best giler..terus jatuh cinta dengan lakonan Uma thurman...kelas!

aku la ros said...

citer ni tak sesuai utk saya sebab saya masih dibawah umur.. ahaks..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Uma Thurman sgt comel! (mulut berbuih2)